Welkom bij Isachee0
0
00
Workshop

Workshop

Leren omgaan met je eigen energie en dat van anderen.

 

Een workshop Chee is altijd werken met je eigen energie. Het is een combinatie van creativiteit gekoppeld aan opdrachten die je krijgt om dichter bij jezelf te komen. Het wordt op een leuke, speelse manier gebracht zonder je één moment te vervelen.
De ene keer wordt het gecombineerd met meditatie, de andere keer met massages. Het is een intuïtieve workshop met uiteenlopende onderwerpen waarin spiritualiteit centraal staat. Uiteraard blijven we wel met beide benen op de grond staan. Laat je eens verrassen....

 

Een workshop duurt 2,5 uur incl. koffie / thee en materiaal

Op aanvraag vanaf 4 personen. (€ 29,50 p.p)

 

Praatgroep

In groepsverband werken met je eigen ontwikkeling en assertiviteitstraining en zelfreflectie.

 

Hoe ervaar jij dingen en kun je deze vanuit je gevoel omschrijven. Wie weet heb je een lotgenoot die er ook zo over denkt. Zo zal je merken dat je er niet alleen voor staat en dat er hier en daar ook mensen zijn die behoefte hebben aan jouw troostende, helende, bijzondere, leuke en mooie woorden. Laat je in vogelvlucht meenemen naar de andere wereld.
Omdat we allemaal spiegels van elkaar zijn, kan het best zo zijn dat je uiteindelijk je verloren puzzelstukjes weer terug zal vinden tijdens zo'n avond. Zelfreflectie is hier dan ook zeker aan de orde.

 

Je kunt je voor 5 avonden en individueel opgeven. Mocht je verder willen is dit altijd mogelijk.

De bijeenkomsten zijn 1 keer in de maand. Duur:  2,5  uur.

De groepsgrootte is max. 8 personen. (€ 24,50 p.p.)

 

 

 ** U kunt de kosten van al deze Consulten niet declareren bij het Ziekenfonds, de prijzen die ik hanteer zijn hierop aangepast!

 

 

 

 

 

 

Ook ben ik gestart met workshops te geven die te maken hebben met het loslaatproces.

Voor meer informatie : www.i-releese.nl

 

 

 

 

 

 

 www.isachee.nl    e.reading@kpnplanet.nl