Welkom bij Isachee0
0
00
Bewustwordingsproces

 

 Meditatie

 

Innerlijk rust krijgen door middel van het visualiseren.         

 

Voor mensen die even uit de dagelijkse sleur willen kruipen en een andere wereld willen betreden.

Mijn meditaties gaan altijd over het leven zelf met jou hierin als hoofdrol. Hierbij maak ik gebruik van visualisatie. Het is rustgevend en voor mensen die veel stress hebben is dit zeker een aanrader om even bij te kunnen tanken in de hectiek van het leven rondom je. Geen etiketten die zeggen hoe je het moet doen, maar uitsluitend jezelf meenemen in het verhaal. Deze meditaties kunnen zittend, liggend of staand, als het maar een makkelijke houding is. 

 

€ 19,95  (  60 min. )

 

Bewustwordingsproces en Coaching

 

Voor het vergroten van uw emotionele intelligentie en meer empathie ontwikkelen jegens je medemens.

 

Men wordt bewust gemaakt van je eigen leven en de treden die je daarvoor al hebt genomen. Zo kun je een andere wending geven aan de positie waarin jij nu verkeert. Tevens kijken we samen naar de blokkades en werken we dit tot aan de details toe uit. Men zal situaties niet meer als een probleem zien, maar als een uitdaging. Dit alles gaat gepaard met een 10 stappen plan, waarbij ik eerst gebruik zal maken van een persoonlijke reading en een intake gesprek, alvorens wij overstappen naar een gehele aanpak. Dit zal per persoon verschillend zijn en geheel aan jouw wensen voldoen. Mijn hoofdmotto luidt dan ook als volgt: “Niks moet, alles mag”.

 

€ 89,50   ( 90 min.)

 

 

Reading 

 

Door het  vertalen van uw houding en emoties, een heldere kijk en inzicht krijgen op uw situatie.

 

Tijdens een reading concentreer ik mij op jouw energieveld. De beelden die ik hierbij krijg verwoord ik aan jou.  Omdat ieder mens verschillend is, krijg je een geheel uniek verhaal te horen. Dit verhaal kan met je emoties, verdriet, creativiteit, relatie, werk, school ed. te maken hebben. Je krijgt een spiegel te zien, zoals jij overkomt naar de buitenwereld toe. Een reading is een boodschap voor jezelf, het zal je verrijken op je levenspad.

 

€ 62,50  ( 60 min.)www.isachee.nl    e.reading@kpnplanet.nl